Boekrecensie – Raving fans: een revolutionaire benadering van klantenservice

Afkomstig van Amazon.com:

“Uw klanten zijn alleen tevreden omdat hun verwachtingen zo laag zijn en omdat niemand anders het beter doet. Alleen tevreden klanten hebben is niet meer goed genoeg. Als je echt een bloeiend bedrijf wilt, moet je “Raving Fans” creëren.”

 

Kort samengevat is dit het advies dat een nieuwe Area Manager op zijn eerste dag krijgt – in een buitengewoon zakelijk boek dat iedereen, in elke soort organisatie of bedrijf, zal helpen een verbluffende klantenservice te leveren en wonderbaarlijke eindresultaten te behalen.

 

Geschreven in de parabelstijl van The One Minute Manager, gebruikt Raving Fans een briljant eenvoudig en charmant verhaal om te leren hoe een visie te definiëren, te leren wat een klant echt wil, effectieve systemen in te voeren, en Raving Fan Service tot een constante functie te maken – niet zomaar een programma van de maand.

 

Amerika bevindt zich midden in een servicecrisis die van kust tot kust een spoor heeft achtergelaten van gedesillusioneerde klanten. Raving Fans omvat verrassende nieuwe tips en innovatieve technieken die iedereen kunnen helpen een revolutie te creëren op elke werkplek – en hun klanten te veranderen in raving fans – die ook geld uitgeven.

 

Meer informatie over dit boek vindt u hier.

Comments are closed.