Never split the difference

Chris Voss, voormalig FBI agent en in die hoedanigheid lid van een internationaal onderhandelingsteam bij gijzelingssituaties, biedt een nieuwe, in de praktijk geteste aanpak voor onderhandelingen met hoge inzet – in de directiekamer of thuis.

Na een tijd als politieagent te hebben gewerkt in de straten van Kansas City, Missouri, kwam Chris Voss bij de FBI, waar zijn functie als gijzelaaronderhandelaar hem confronteerde met een reeks criminelen, waaronder bankovervallers en terroristen. Hij bereikte het hoogtepunt van zijn carrière toen hij de nummer één internationale ontvoeringsonderhandelaar van de FBI werd.

Never Split the Difference neemt je mee in de wereld van onderhandelingen waarbij de inzet extreem hoog is. Het geeft de lezer een kijkje ‘in het hoofd’ van Voss, en laat zien welke vaardigheden hem en zijn collega’s hebben geholpen op de momenten dat het er het meest toe deed: bij het redden van levens. In deze praktische gids deelt hij negen effectieve principes – contra-intuïtieve tactieken en strategieën – die iedereen kan gebruiken om meer overtuigingskracht te krijgen in zowel je professionele als persoonlijke leven.

Het leven is een reeks onderhandelingen waar je op voorbereid moet zijn: een auto kopen, je salaris bespreken, een huis kopen, huuronderhandelingen voeren, overleggen met je partner. Never Split the Difference tilt emotionele intelligentie en intuïtie naar een hoger niveau en geeft je concurrentievoordeel in elke discussie.

Te koop via: Amazon.com

Leave a Reply